Jaarconcert Gregorius in teken van ‘Stars and Stripes’


Op 2e Kerstdag verzorgt fanfare St. Gregorius haar traditionele Jaarconcert en het thema van deze avond is ‘Stars and Stripes’. De vereniging neemt u tijdens het concert mee op een muzikale reis door Amerika. Jong en oud spelen voor en met elkaar en de diverse disciplines van de vereniging wisselen elkaar dusdanig af waardoor het voor het publiek aangenaam en verrassend wordt om naar de muzikanten te kijken en te luisteren.

Bij de muziekstukken die tijdens het concert de revue passeren staat Amerika centraal en worden enkele nummers vocaal ondersteund door Irma Vermeulen en Jacques Verkerk. Het orkest o.l.v. Dineke Griek speelt deze avond o.a. ‘Surfing U.S.A.’ uit een medley van de Beach Boys en het bekende ‘New York’ bekend van Sinatra. De slagwerkgroep o.l.v. Edwin Rosmulder speelt o.a. dé zomerhit van 2018 ‘Havana’ en Theo Hammink neemt u samen met het leerlingenorkest en het stuk ‘Pirates of the Caribbean’ mee naar de eilanden in de Caribische Zee. Eén ding is zeker: het belooft een verrassend concert te worden met een programma dat goed in elkaar steekt en voor ieder wat wils biedt.

Dus heeft u ook zin om tijdens de kerstdagen even een muzikaal uitstapje te maken naar Argentinië, Mexico en Rio de Janeiro? Iedereen is van harte uitgenodigd op 2e Kerstdag in de St. Martinuskerk in Giesbeek. De kerk is open om 19.15 uur, het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Tot slot wensen bestuur, leden en dirigenten van Gregorius u allen gezellige feestdagen toe en vooral een gezond en muzikaal 2019!