MEGA VLOOIENMARKT op zondag 1 juli in Giesbeek

Fanfarekorps St. Gregorius organiseert op zondag 1 juli wederom de jaarlijkse MEGA VLOOIENMARKT.
Het Dorpsplein van Giesbeek zal vol staan met fleurige kramen. Ook zal dit jaar de kwaliteit – waaronder antiek en meubelen uit grootmoeders tijd – beter en het aanbod nog groter zijn dan voorgaande jaren. Maar ook zullen de mensen aanwezig zijn die vanwege de voorjaarsschoonmaak hun zolder, schuurtje, vliering of garage hebben opgeruimd en zo proberen op deze markt de spullen die ze niet meer nodig hebben, aan de man of vrouw te brengen. Spullen waar men op uitgekeken is, krijgen op een vlooienmarkt weer een nieuwe kans.
Meer dan ooit blijkt er in deze tijd weer plaats te zijn voor oude goederen; een radio, T.V. en een gaskachel zijn gewilde voorwerpen voor jongelui die na de vakantie op kamers gaan wonen. Kleding en schoeisel wordt gestreken en/of schoon aangeboden. In een uitstekende staat en van goede kwaliteit zijn deze artikelen begeerd bij velen, zeker bij degenen die in deze moeilijke tijd van een uitkering moeten leven. Maar er is natuurlijk veel meer te koop: verzamelingen boeken, tijdschriften en geïllustreerde bladen, serviesgoed, snuisterijen, potten en pannen, machines, bestek, kinderfietsen, gereedschap, lampen, tafels en stoelen, poppen en beren, etc. Wat er te vinden zal zijn, is door niemand te voorspellen, voor iedereen zal er iets bij zijn en de prijzen liggen gunstig, het loven en bieden geeft sfeer aan de markt.
Naast dit alles zal een palingroker zijn vakmanschap laten zien en kunt u de kwaliteit proeven, het is zeker de moeite waard een pondje mee naar huis te nemen en in alle rust daarvan te genieten. Op een van de terrasjes kan men genieten van een hapje, een drankje en onder het genot van gezellige muziek van saxofonist Ben Wissink – die voor KIKA speelt – bijkomen van het geslenter langs de kramen. Een bezoek aan deze markt is dus zeker de moeite waard.

De vlooienmarkt is geopend van 9.00 tot 16.00 uur op zondag 1 juli. De toegang bedraagt € 2,50 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van hun ouders gratis naar binnen.
Info / kraamhuur: 06-10252829.