Najaarsconcert op 28 oktober

Najaarsconcert op 28 oktober: St. Gregorius en D.E.S. Leuth

Op zaterdag 28 oktober geven het orkest van St. Gregorius en muziekvereniging D.E.S. uit Leuth een gezamenlijk concert in de St. Martinuskerk van Giesbeek. Het belooft een leuke uitwisseling te worden waarbij beide fanfareorkesten zorgen voor een afwisselend programma. Het concert begint om 20.00 uur.

Het orkest van Gregorius dat inmiddels weer uit 40 muzikanten bestaat, staat sinds 2011 o.l.v. Dineke Griek, en ook tijdens het Najaarsconcert speelt het orkest onder haar bezielende leiding. Door Eendracht Sterk uit Leuth werd in 1898 opgericht en staat sinds 2009 onder leiding van Andy Kievits. Het enthousiasmeren van zowel de talrijke jeugdige muzikanten alsook de ouderen binnen de vereniging is voor Andy nog steeds van groot belang. Hen samen op een hoog muzikaal peil brengen en de muzikanten met plezier muziek te laten maken is het hoogste doel.

U bent van harte welkom om te komen genieten van fanfaremuziek op zaterdag 28 oktober in de St. Martinuskerk in Giesbeek. In september tijdens de Schuttersmis werden voor het eerst de zitkussens door het kerkbestuur gepresenteerd en door de aanwezige belangstellenden in gebruik genomen. Mede dankzij het werk van veel vrijwilligers zijn deze kussens tot stand gekomen en dat zorgt er voor dat het zitten op de houten banken comfortabeler is voor publiek. Nog een reden om te komen dus. De kerk is open om 19.30 uur. De toegang is gratis maar een vrije gift na afloop van het concert is welkom.

Najaarsconcert 2017