Rustende leden en donateurs

Draagt u St. Gregorius ook een warm hart toe en wilt u de vereniging (financieel) steunen?

Als fanfare zijn we blij met onze muzikale leden, maar net zo blij zijn we met de leden en donateurs die ons ieder jaar financieel steunen door een bedrag aan ons te schenken. Mede door die schenkingen blijven wij financieel gezond en kunnen we er o.a. voor zorgen dat we onze (jeugd)leden op een professionele manier kunnen blijven opleiden. Door deze schenkingen zorgen we er ook voor dat alle muzikanten er netjes geüniformeerd bij lopen wanneer Gregorius bij u langs marcheert en kunt u blijven genieten van de mooie en afwisselende concerten die we u ten gehore brengen. Wilt u ook ieder jaar een bedrag doneren dan zijn dit de mogelijkheden:

  • Donateur

Als donateur schenkt u de vereniging jaarlijks minimaal € 5,00 en krijgt u, in tegenstelling tot het rustend-lidmaatschap, geen persoonlijke uitnodigingen voor concerten.

Beide vormen van lidmaatschap lopen van september tot september. Mocht u besluiten rustend lid of donateur te worden dan treft u ieder jaar in september een lid van Gregorius bij u aan de deur om uw lidmaatschapskaart af te geven en uw donatie te innen. Het innen aan de deur kan contant. Mocht u het geld liever over willen maken dan kan dat ook. Dat kan op rekeningnummer NL 04 RABO 032.16.03.095 o.v.v. uw naam. Zet er dan even bij of u donateur of rustend lid bent.

Wilt u rustend lid of donateur worden van St. Gregorius dan kunt u mailen met secretariaat@stgregoriusgiesbeek.nl. Uw lidmaatschap wordt dan in september van dit jaar in gang gezet.

  • Rustend lidmaatschap

Als rustend lid bent u lid van Gregorius maar maakt u zelf geen muziek. U wordt uitgenodigd voor het Jaarconcert en mag tevens het Jaarfeest bijwonen. Het Jaarfeest vindt traditioneel plaats op de laatste zaterdag van januari. Tijdens deze avond, waarbij alle muzikanten van Gregorius aanwezig zijn, worden de leden die jubileren gehuldigd. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een gezellige feestavond met live-muziek. U krijgt van de penningmeester een paar consumptiebonnen die u die avond mag gebruiken. U bent al rustend lid voor € 15,00 per jaar.

Helpende Hand
Naast de financiële steun kunt u ons ook steunen bij de diverse activiteiten die wij organiseren aangezien we daar altijd helpende handen nodig hebben. Draagt u Gregorius een warm hart toe en lijkt het u leuk om eens te helpen bij een activiteit? Ook dat is mogelijk want alle hulp en support is welkom!

Wilt u meer informatie dan kunt u mailen met secretariaat@stgregoriusgiesbeek.nl.

… alles over onze Giese fanfare

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial